ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomóżcie zorganizować ten zjazd.
Poszukuję sponsorów w zakresie upominków dla dzieci -
ksiązki, zabawki, artykuły papiernicze, napoje, itp.
Może ktoś ma gdzieś dojścia lub znajomości w tej materii.
Szukam tez Kapeli Kaszubskiej, która by do nas przyjechała na ognisko.
( oczywiście za jak najmniejszą mozliwą opłatę ).
Głównym dniem zjazdu będzie sobota, 18 kwietnia.
_________________ Pozdrawiam, Anfido, mama Filipka 11 lat i Adasia 9 lat - AS, AI stopnia II/III, MI, powiększenie lewej komory i poszerzenie aorty wstępującej
Ostatnio zmieniony przez anfido 3 Luty 2009, 19:48, w całości zmieniany 5 razy
Poszukuję sponsorów w zakresie upominków dla dzieci - ksiązki, zabawki, artykuły papiernicze, napoje, itp.
Aniu, melduje sponsora na 100,-EUR. Przyslij mi prosze na priv. numer Twojego konta. Potrzebny jest IBAN i BIC/SWIFT (w banku Ci to wszystko podadza) oraz imie i nazwisko wlasciciela konta z dokladnym adresem. Dokupisz za te pieniadze to, czego nie uda Ci sie uzyskac od sponsorow.
Cytat:
głównym dniem zjazdu ma byc sobota, 18 kwietnia.
17 kwietnia to przyjazd i zakwaterowanie dla tych, którzy oczywiście chcieliby nocować
Planuje przyjazd z Marta (a moze tez i z Daria). Dojechalybysmy w sobote rano i wyjezdzalybysmy w niedziele o swicie (cala niedziele zajmie nam powrot do domu). Bedziemy samochodem, tak wiec moge spokojnie zabrac w jedna strone 2 osoby z Torunia lub okolic (na trasie do Gdanska).
Cytat:
Szukam też wolontariuszy, którzy zorganizowaliby zajęcia dla dzieci -
całkiem dobrze wychodzą mi takie rzeczy, ale wolałabym być w tych dniach bardziej
dostępna dla Was rodziców.
Z przyjemnoscia pomoge przy organizacji zabaw dla dzieci.
_________________ Gosia, mama Marty (HLHS) i Darii
Ja jak najbardziej melduje sie na posterunku:P
Z dofinansowanie tez jestem chętna miarę możiwości.
Pomysłami nie truskam ale napewno coś wymyślę.
Będziemy razem Mirkiem więc też pomogę w organizacji na miejscu a tatuś niech bawi córeczkę
_________________ Lucyna mama Emilki VSD i RVOTO (po operacji całkowitej korekty 03.11.2008 w Gdańsku)
Witaj!! Dzięki za odzew i zapowiedź pomocy. Już mamy kilka pomysłów
i wiemy, że bardzo, bardzo przyda nam sie pomoc w ich realizacji.
_________________ Pozdrawiam, Anfido, mama Filipka 11 lat i Adasia 9 lat - AS, AI stopnia II/III, MI, powiększenie lewej komory i poszerzenie aorty wstępującej
Pewnie, nic jeszcze nie jest ustalone. Wszystkie pomysły są na wage złota.
Burzę mózgów planujemy zrobić w styczniu.
W któryś weekend przyjadę przypomnieć sobie jak wyglada ośrodek
i omówić konkrety w kilku miejscach.
Ostatnio zmieniony przez anfido 4 Grudzień 2008, 22:32, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum