Wysłany: 18 Styczeń 2010, 23:11 Re: Zapraszamy na uroczystość wręczenia orderów Profesorom
my również zawdzieczamy Prof. Mollowi życie synka , niestety nie byliśmy na uroczystości ale dziekuję że wstawiacie zdjęcia i informacje gdzie można zobaczyć wręczenie orderów tym wspaniałym osobom!
_________________ Eleonora mama Lucka ur.23.01.2009 (TAC+VSD) Klaudii 13 lat
Też byłam na gali. Niestety bez Antka, bo po pierwsze jechałam ciapągiem i było ciut zimno, a po drugie mały miał chrypkę. Uroczystość niezwykle wzruszająca. Brak słów, ąby opisać wdzięczność wobec Profesorów. To najwspanialsi ludzie świata! Tacy skromni, a przecież tak wielcy! Dla mnie mega autorytety! Patrząc na nich zastanawiam się, jak to możliwe, aby przy tak małej ilości czasu wolnego stworzyć tak wspaniałą kochającą sie rodzinę. Do tego tyle pasji, zainteresowań... Niezwykli ludzie!
Piosenka, którą puszczono w trakcie składania życzeń... O mało sie nie rozkleiłam. Piękna. Niesamowite te wszystkie dzieciaki! Czy ktoś w ogóle pomyślałby, że są chore?
W wolnej chwili zamieszczę kilka zdjęć z uroczystości. Pozdrawiam!
_________________ Lidka - mama Antosia z HLHS po 2gim etapie
Gdzie można znaleźć info i fotki z uroczystości ?tylu reporterów pstrykało zdjęcia i tvn24 wywiady robiło z rodzicami i w ogóle i radio eska ...i nie mogę nic znaleźć ,no prawie nic...
_________________ mama Zuzanki(14.08.07r)po UDANEJ operacji TOF(30.04.08r)
O przepraszam Beatko ja Was widziałm w TVN 24 W ubiegłym tygodniu bodajże we wtorek w prog. "Prosto z Polski" pokazano nawet dośc obszerny materiał o Profesorstwie i o samej uroczystości. Byłyście razem z Oti i nawet ja z Filipem się załapałam Niestety nigdzie w necie nie mogę tego materiału znaleźć
_________________ Alina mama Julki, Filipa (HLHS po II etapie) i Ingi ur. 25.06.2009 r.
A ja mam jeszcze pytanko ,bo miałyśmy robione zdjęcia z panią profesor i Panem profesorem i wspólne razem ,przed galą ...podeszłam i poprosiłam jedną z pań o pyknięcie nam zdjęć .I teraz za Chiny nie pamiętam która to była Pani czy mogę prosić o przesłanie na maila tych fotek ?będę strasznie wdzięczna bo to nasze jedyne z profesorem piękna pamiątka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum